Menderes İlkokulu
MEHMETÇİK MAH. ŞEHİT HASAN TUNCEL CAD. NO 30 BOR / NİĞDE

VİZYON

Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimizin ailelerinin ve sosyal çevremizin eğitim ve öğretimlerinde her zaman kaliteyi yüksek tutan sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan eğitim öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere de önem veren bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.

MİSYON

Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlama, onların bilgili, becerili, kendine güvenen, insan haklarına saygılı, vatanını ve milletini seven, sağlam karakterli bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak, onlara hayatın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek, eğitim ve öğretim ortamını oluşturmak için varız.

.

Normal